The Great Frameontime - Cross Tie Walker

Fina kläder med oskar och ellen

Posted May 29, 2016, 8:03 p.m. By frameontime Tags: Kläder

Det är kul att kolla på barnkläder tycker jag. Det finns så mycket fint och gulligt som man vill köpa till alla som har barn. Ja det finns mycket fint och det kommer hela tiden nya märken som man kan hitta. Det finns ett fint barnmärke oskar och ellen som man kan hitta bra och fina barnkläder och även hitta barn utklädnad.

När jag var liten

Kommer ihåg när jag var liten och vi fick hem olika kläd kataloger som vi fick koll igenom och välja en outfit till kommande skolavslutning. Och det var alltid lika spännande och kul. Sen brukade jag drömma mig bort och önska att jag kunde få massa mer kläder men det var inte alltid så populärt. Men det var i alla fall väldigt kul att kolla igenom katalogerna och sen bestämma sig för vilken klänning man ville ha.

Idag finns det ju så mycket mer att välja på än tidigare och det är ju bara kul att det finns mer att välja på nu. Det finns alla möjliga stilar och prisklasser så det finns verkligen något för alla.
Kommer ihåg när min lilla syster var liten så var hon en liten pojk flicka som gärna hade pojk kläder och hon föredrag byxorna på pojksidan framför tjejbyxor. Hon tyckte dom var mycket snyggare och skönare. Det var roligt att se att hon hade alla möjliga stilar när hon växte upp. Det är det som är så kul med kläder att man kan ah så många olika stilar och det säger mycket om hur man är som person.
Det blir ens identitet och det är ju mycket med kläderna som man hittar sin stil. Och det gäller ju även barn, dom har också sin stil och sin personlighet och det är roligt att även små barn kan hitta sin stil och vet vad dom villl.